Hof van Nijmegen

Nijmegen Verkoop gestart
Van € 281.000 tot € 374.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 52 (1 beschikbaar)
  • Wonen 123 tot 157 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 124 tot 246 m²

Project Hof van Nijmegen

GEÏNTERESSEERD? MAAK JE BELANGSTELLING KENBAAR VIA DE PROJECTWEBSITE EN SCHRIJF JE IN VOOR DE WONING VAN JOUW VOORKEUR.

HOF VAN NIJMEGEN - VERRASSEND WONEN VOOR JONG ÉN OUD!

Met Hof van Nijmegen krijgt het stadsdeel Dukenburg er een prachtige en groene nieuwbouwwijk bij! In totaal worden er 156 woningen gerealiseerd ten zuiden van de Van Schuylenburgweg. Verrassend centraal, met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt én met veel natuur in de directe omgeving. Iedereen zal zich in deze nieuwe wijk thuis voelen!
Het woningaanbod van Hof van Nijmegen is zeer divers, met appartementen, hoek- en tussenwoningen, zowel in het koop- als huursegment. De woningen zijn geschikt voor jonge tweeverdieners, doorstromers en gezinnen, maar ook voor alleenstaanden en ouderen is Hof van Nijmegen een prachtige plek om te wonen.

De 52 hoek- en tussenwoningen liggen in het groene hart van het plan, in verschillende blokken van 5 tot 8 woningen en met een aansprekende architectuur. De woningen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken en een complete badkamer (Villeroy en Boch O’Novo), die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ook worden de woningen opgeleverd met een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 1.500,-. Met de vele keuzemogelijkheden binnen Tuinklaar kun jij precies kiezen voor de inrichting van jouw voorkeur. De tuin wordt aangelegd in de laatste weken van het bouwproces, zodat je bij de verhuizing met schone schoenen je woning kunt betreden!

Nog een groot voordeel is dat de woningen helemaal klaar zijn voor de toekomst. Tot 2024 worden de woningen duurzaam voorzien van wijkwarmte en vanaf 2024 worden ze verwarmd via het stadswarmtenetwerk van Dukenburg. De woningen zijn volledig voorbereid op het warmtenetwerk. Voor jou dus geen ingrijpende verbouwing om van het gas af te gaan, dit is allemaal al geregeld bij de woningen van Hof van Nijmegen!

Locatie:
Dukenburg wordt door de bewoners ook wel omschreven als ‘dorp in de grote stad’. De belangrijkste redenen: er heerst een gemoedelijke en vriendelijke sfeer en er is veel natuur te vinden. Hof van Nijmegen sluit hier perfect bij aan. Het plan kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en de aandacht voor natuur en water. De woningen liggen heerlijk te midden van het groen, waardoor een prettig woonklimaat en een fijn wijkgevoel ontstaat. In Hof van Nijmegen woon je letterlijk in een groen hof!

De ligging van Hof van Nijmegen is heel gunstig: alle dagelijkse voorzieningen vind je op loopafstand. Zo ligt winkelcentrum Dukenburg vlakbij. Naast een grote supermarkt, slager en bakker zijn hier nog ruim 30 andere winkels gevestigd. Ook andere voorzieningen, zoals twee basisscholen, een kinderopvang en verschillende sportverenigingen vind je in de buurt. En voor de voetballiefhebbers: het Goffertstadion ligt op maar 10 minuten fietsen. Zin in een middagje uitgebreid winkelen of dineren aan de Waalkade? Met de auto, fiets of het openbaar vervoer sta je zo in het centrum van Nijmegen.

Voorzieningen:
Hof van Nijmegen ligt in het groene stadsdeel Dukenburg en grenst aan het Douglasbos. In de directe omgeving vind je stadspark Staddijk, waar je heerlijk kunt wandelen en uitwaaien. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven, bijvoorbeeld in de speeltuin van Staddijk. Naast veel speeltoestellen kunnen ze zich uitleven met een kabelbaan, klimtoren en waterspeelplaats. In de directe omgeving vind je nog veel meer mooie natuurgebieden, zoals het Grand Canal, de Geologenstrook, de Hatertse Vennen en recreatiegebied De Berendonck.

Wat je bestemming ook is, je komt er eenvoudig als je in Hof van Nijmegen woont. Je woont namelijk vlak bij trein- en busstation Dukenburg. Vanaf hier reis je met een sprinter of Intercity zo in de richting van bijvoorbeeld Wijchen, Arnhem of Den Bosch. Ook de ontsluiting met de auto is goed: Hof van Nijmegen ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Erg centraal dus!

LIV Woonbelevingscentrum Nijmegen:
Bouwtekeningen zijn op papier soms lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Hof van Nijmegen hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Neem alvast een kijkje in woonbelevingscentrum LIV. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Hof van Nijmegen. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat en suite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m² grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2020

Woningtypen

Van de 52 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 10:00
Bel 085 - 0707700

Hans Janssen Garantiemakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3244244
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing