De Veiling fase 1 en 3

Utrecht Bouw gestart
Van € 404.000 tot € 545.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 107 (geen beschikbaar)
 • Wonen 119 tot 157 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
 • Perceel 98 tot 240 m²

Project De Veiling fase 1 en 3

De Veiling fase 1 en 3 | Bouw is gestart
De opschortende voorwaarden waaraan het project moet voldoen zijn vervuld. Dit is een mooie stap vooruit! De bouw is aangevangen en de komende tijd zal er hard op de bouw worden gewerkt om tot oplevering over te gaan. Bekijk de video om een indruk te krijgen van de vorderingen van de bouw.

Laatste kans om koper te worden binnen dit fantastische project!
Het zijn de laatste woningen die binnen De Veiling te koop staan. Ben je ook enthousiast over het project? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak met één van de verkopende makelaarskantoren. Wij informeren je graag in een 1e gesprek over alle mogelijkheden die de woningen te bieden hebben. Wil je liever genoteerd worden als reservekandidaat voor de in optie zijnde woningen? Laat het ons dan ook graag weten.

Maatregelen ivm Corona
Wij houden ons aan de richtlijnen van de RIVM en houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten. Hierbij staat jouw en onze gezondheid voorop. In deze tijden zullen wij de verkoopgesprekken dan ook anders moeten insteken dan gebruikelijk. Bij belangstelling maken we graag een Skype-afspraak zodat we alsnog kennis kunnen maken en jou van alle nodige informatie kunnen voorzien. Een andere werkwijze, maar met dezelfde kwaliteit die je van ons mag verwachten.

Locatie
Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging van het plan, is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels, kun je hier terecht voor je dagelijkse boodschappen. Of liever gezegd, trek er een dag voor uit en ontdek de winkelmogelijkheden. Daarnaast biedt het nieuwe centrum gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules hebben een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod. In de directe omgeving is het station Utrecht Leidsche Rijn gelegen, die een rechtstreekse verbinding heeft met Utrecht Centraal. Wie liever sportief de fiets pakt, staat binnen 20 minuten in het hartje van Utrecht. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. De wijk is van alle gemakken voorzien en biedt een scala aan voorzieningen en mogelijkheden. De Brede School Het Zand, welke is gericht op kinderen van 0-12 jaar, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. De Veiling ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag.

De woningen
Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, een dakkapel of de inrichting van de zolder. De woningen zijn voorbereid op de toekomst en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Op de begane grond zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming, waardoor je extra flexibel bent met het inrichten van de woonruimte. Daarnaast hebben alle woningen een eigen privé parkeerplaats.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw mei 2020

Nieuws

 • 21 november 2020

  Nieuwe dronebeelden bouwplaats De Veiling

  Door de diversiteit aan woningen en de gunstige ligging is wonen in De Veiling zeer aantrekkelijk. Het nabijgelegen Leidsche Rijn Centrum biedt volop winkelmogelijkheden en gezellige terrasjes en pleinen. Ook ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 5 november 2020

  Mooie dronebeelden van bouwplaats De Veiling

  Inmiddels zijn de laatste woningen binnen De Veiling te koop, waaronder enkele appartementen en rij- en hoekwoningen (koopsom vanaf € 452.000,- v.o.n.). Ben je ook enthousiast over dit nieuwbouwproject in Utrecht en ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl
 • 21 oktober 2020

  Laatste appartementen te koop | De Veiling, Utrecht

  Kenmerken van de appartementen in De Veiling:- Riant woonoppervlak van 120 m²- Lichte woonkamer met veel ramen- Twee fijne slaapkamers- Complete badkamer, voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet- Twee ...

  Lees meer op nieuwwonenutrecht.nl

Woningtypen

Van de 107 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Lauteslager Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 030-2315186

Brecheisen Makelaars Vleuten / De Meern B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6663998

Beumer Garantiemakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6776000

De Keizer makelaars Vleuten

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 030-6774700
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads