Het Drieluik

Wapenveld Verkoop gestart
Van € 259.750 tot € 284.750 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 6 (geen beschikbaar)
 • Wonen 98 tot 102 m²
 • Aantal kamers 3
 • Perceel 151 tot 254 m²

Project Het Drieluik

ZES LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN
'Het Drieluik' aan de Nachtegaalweg in Wapenveld

Niet ver van het centrum van Wapenveld, op de locatie van het huidige 'Drieluik' worden deze zes levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De woningen vallen op door het fraaie ontwerp en de badkamer en slaapkamer op de begane grond.

Het fraaie ontwerp van deze woning is geïnspireerd door het historische pand 'Erve IJzerman' aan de voet van de Kanaaldijk in Wapenveld en wordt onder andere gekenmerkt door mooi metselwerk, historische details, hoogwaardige kwaliteit en grote overstekken.
Ook aan de binnenzijde van de woning is goed nagedacht over het ontwerp. Zo is er op de begane grond een slaap- én een badkamer aanwezig, zodat u een volledig woonprogramma op de begane grond heeft.
Daarnaast worden deze woningen gas-loos gebouwd en voorzien van goede isolatie, een warmtepomp, warmte-terug-win-installatie én optioneel zonnepanelen. Hierdoor bent u niet alleen voorbereid op de toekomst, maar kunt u eveneens profiteren van lage energielasten.

Dus bent u op zoek naar een toekomstbestendige en comfortabele woning met een volledig woonprogramma op de begane grond? Laat dan deze mooie kans niet lopen en neem contact op met één van onze makelaars. Wij vertellen u graag meer over dit unieke project.

Indeling begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet voorzien van fonteintje. L-vormige en straatgerichte woonkamer met open keuken en een deur naar de zonnige achtertuin. De slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geeft toegang tot de badkamer met een douche, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de badkamer is het toilet tevens te bereiken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is via een vaste trap te bereiken en ingericht als een enorme zolder met warmtepomp en warmte-terug-win-installatie. U heeft hier de mogelijkheid om één tot twee extra slaapkamers én een extra badkamer te realiseren. Hiermee komt het totaal aantal slaapkamers uit op drie stuks.

De omgeving:
Deze fraaie levensloopbestendige woningen worden gebouwd op korte afstand van het centrum van Wapenveld. Tevens zijn het Apeldoorns Kanaal, de bossen en de heide niet ver gelegen van de woning, waardoor u vanuit de woning diverse wandelmogelijkheden heeft.

Wapenveld, alles dichtbij!
Wapenveld is zeer centraal gelegen. Op korte afstand van de steden Zwolle, Apeldoorn en Deventer en niet ver van de opritten van de A50 en A28. Hiermee is Wapenveld een fijn dorp om te wonen met alle voorzieningen in de nabije omgeving. Daarnaast is er een fraaie diversiteit aan natuur in Wapenveld: bos, heide en een prachtig IJssellandschap!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2020

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Hoekwoning

  Hoekwoning Van € 279.750 tot € 284.750 v.o.n.
  • wonen 102 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Nachtegaalweg (Bouwnr. 1) Verkocht onder voorbehoud 102 m² wonen 3 kamers € 284.750 v.o.n.
  Nachtegaalweg (Bouwnr. 6) Verkocht onder voorbehoud 102 m² wonen 3 kamers € 279.750 v.o.n.
 • Tussenwoning

  Tussenwoning € 259.750 v.o.n.
  • wonen 98 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Nachtegaalweg (Bouwnr. 2) Verkocht onder voorbehoud 98 m² wonen 3 kamers € 259.750 v.o.n.
  Nachtegaalweg (Bouwnr. 3) Verkocht onder voorbehoud 98 m² wonen 3 kamers € 259.750 v.o.n.
  Nachtegaalweg (Bouwnr. 4) Verkocht onder voorbehoud 98 m² wonen 3 kamers € 259.750 v.o.n.
  Nachtegaalweg (Bouwnr. 5) Verkocht onder voorbehoud 98 m² wonen 3 kamers € 259.750 v.o.n.

Verkoopmakelaars

Noord Veluwse Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0578-699999

MOZA Makelaardij B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 038-4479955
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing